עוף בנקטרינות וסלרי


חומרים לשתי מנות:
1/2 עוף מחולק או 2 כרעיים
2 כוסות סלרי אמריקאי (עלים וגבעולים)
4-6 נקטרינות כתומות בשלות
2 ס"מ גינג'ר טרי
1 כפית כוסברה טחונה (לא חובה)
4 שיני שום כתושות
כף סוכר חום או דבש
1/4 כוס יין לבן
מלח, פלפל


הכנה:
1. טוחנים בבלנדר את כל המרכיבים ומשרים בהם את העוף ללילה.
2. צולים בתנור בחום בינוני גבוה (200 מעלות) חצי שעה, מכוסה בנייר כסף, בליווי מעט מהמרינדה.
3. מסירים את נייר הכסף, מרטיבים את העוף בנוזלים שבתבנית וצולים עוד 15-20 דקות ללא כיסוי, עד שהעוף מוכן.

info@primtula.co.il פקס: 04-6950110 טל: 04-6941001 רח' הראשונים 51, ת.ד. 8, מטולה 10292